СЕМЕЙНА, ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ "И ФОТОКНИГА със 69% отстъпка. ВАУЧЕРА МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ до 20.08.21.г.


Цена: 49.99 лв.
Регулярна цена:   129.00лв.
Отстъпка:   61.00%
Спестяваш:   79.01лв.

Офертата изтича след:

фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели


 
                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  Photosesia.com  отново е с предложение за вас сезонно тематична  фотосесия възможност да запазите  безгрижната усмивка на Вашето дете ,или  настроение на Ваши близки приятели  с различни тематични  фонове есенни и коледни  аксесоари .                  
НАПРАВЕТЕ ПОДАРЪК ,на Вашето семейство или близки приятели
ЗАЯВЕТЕ  ваучер  за  СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ
 С ДОПЪЛНЕНИЕ    ФОТОКНИГА и цена    от   49.99 ЛВ  вместо  за 129.00 ЛВ
ПОЛУЧАВАТЕ   ФОТОКНИГА С ТВЪРДИ КОРИЦИ и СТРАНИЦИ  с 30 избрани от вас снимки от фотосесията.
Поради обстановката породена от COVID 19-всеки  закупен ваучер ще може да бъде използван и на по късен етап,ако ситуацията наложи отмяна или невъзможност за посещение за фотосесия след ваше уточнение по телефона!


 
 
 
 
 

Ваучерът включва:
- 160-180  фото изображения
- Студийна фотография  на едно  две или три  деца от едно семейство  , плюс семейни снимки заедно с родителите и по отделно на децата!
- ако  сесията  се изпалнява, като мода  за  момче или  момиче ,условията, не се променят
-  три Различни фонове и визии ,тематични за сезона
- Три преобличания( от личния Ви  гардероб )
- Допълнение  ФОТОКНИГА ФОРМАТ 15 /21 с 30  избрани снимки от фотосесията
-   от ваша страна предоставяте флаш -памет  за   да  запишем вашата фотосесия
- продължителноста  на фотосесията  е в интервал  30 -  40 минути.
- снимките получавате веднага след фотосесията на предоставена от вас флаш памет
 
 
ФОТОСЕСИЯТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В  СТУДИОТО ,  на   адрес   гр. СОФИЯ  пл. БЪЛГАРИЯ 1 ,НДК    административна сграда    ет.12  (сградата  на   БТВ -малкото  ндк ,зад централната сграда  на  НДК.) ,адрес с карта може да видите в контакти или на разпечатка към ваучера, когато Ви бъде доставен!
 
ПРИ ЗАЯВКА ,КЛИКНЕТЕ  ВЪРХУ БУТОНА "ГРАБНИ ВАУЧЕР"  ПОПЪЛНЕТЕ ТЕЛЕФОН И АДРЕС НА КОИТО ДА ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕН.      ЦЕНАТА   ОТ 49.99  лв. СЕ ЗАПЛАЩА НА КУРИЕРА  В ДЕНЯ НА ДОСТАВКАТА! ( цената на доставка е включена в цената на ваучера )   ТЕЛ: 0895755322   ЗА ВЪПРОСИ    всеки ден  от 11.00ч до 19.00ч. РЕЗЕРВАЦИЯТА НА ВАШАТА ФОТОСЕСИЯ Е ОНЛАЙН С ПОЛУЧЕНИЯ КОД. Влезте в раздел онлайн резервации и  въвеждате кода след което избирате ден и час. Прави се единствено от мобилен или стационарен,компютър . АКО ИМАТЕ необходимост от  информация на телефон 0895755322. 0896679766
  
МОЖЕТЕ ДА  РАЗГЛЕДАТЕ  ПОВЕЧЕ   СНИМКИ ОТ НАШИТЕ  СЕСИИ  НА  САЙТА  НИ  WWW.PHOTOSESIA.COM  раздел '' ДЕТСКА  ФОТОГАФИЯ"  или  на нашата фейсбук страница -photosesia.com. ФОТОСЕСИИ МОЖЕ  ДА ЗАПИСВАТЕ В  ДНИТЕ ОТ  ПОНЕДЕЛНИК  ДО  НЕДЕЛЯ  от  10.00Ч. ДО  19 .00Ч.
AКО ВАУЧЕРА Е ЗА ПОДАРЪК ,ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ПРИ АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА ТЕКСТ ''ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР "  И ПОЛУЧАВАТЕ  СЕ СПЕЦИАЛНА ПОДАРЪЧНА БЛАНКА КОЯТО ПОДАРЯВАТЕ С КОДА  НА ВАУЧЕРА
 
ПРЕПОРАЧИТЕЛНО  Е СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ТОЗИ  ВАУЧЕР  ДА РЕЗЕРВИРАТЕ  ОНЛАЙН  ИЗБРАНИЯТ ОТ ВАС  ДЕН И ЧАС!(НО ПОРАДИ СТЕКЛИТЕ СЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА ВАУЧЕРА ОСТАВА ОТВОРЕН И ЗА  РЕЗЕРВИРАНЕ И ПОЛЗВАНЕ ДО КРАЯ НА АВГУСТ)
След  изппълнението  на Вашата фотосесия е  необходимо в  срок от  2 до 30  дни  да изберете до 30  броя изображения за  Вашата фотокнига или някой от другите продукти,  като  имате възможност при желание освен от самата фотосесия да добавите  и няколко кадара от Вашия личен архив! Изработката  на Вашата книга е процес изискващ  технологичен период,който  е 25-30  работни дни от изпращането на Вашите снимки на Нашия мейл: kodak_prestige@abv.bg (ИЗПРАЩАНЕТО НА СНИМКИТЕ НА МЕЙЛА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА, КАТО СНИМКИТЕ СЕ АРХИВИРАТ И СЕ ИЗПРАЩА ЛИНК КЪМ МЕЙЛА) Предварително се извиняваме, ако забавим Вашата фотокнига поради  натовареност и срока е по дълаг от 25  работни дни,  но  не по дълъг от 50  работни дни.! Когато Вашата фотокнига или друг избран продукт избран от Вас е готов получавате  уведомителен мейл от .за да потвърдите адреса за доставка. (след период от 60 дни ако снимките за фотокнигата не са изпратени към нас , се губи правото на безплатна фотокнига )  Екипът ви  желае приятно забавление с нашата фотосесия! Ако имате  мнения препоръки или каквито и да са казуси , относно фотосесията моля, използвайте  телефонен номер 0895755322.

1. ВАУЧЕРА  МОЖЕ ДА  ИЗПОЛЗВАТЕ от 01.07.2021г. до 20.08.2021г.

2.СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ВАУЧЕРА  е необходима  предварителна резервация поне 10-  дни по-рано за делнични дни i 20- 25 дни по рано за уйкенда в   НАШАТА ОНЛАЙН ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ  на  сайта - бутон "ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ  НА ЧАС" въведете номера на Вашия ваучер,маркирате  с бутон "ЗАПАЗИ" желания ден и час от графика,УВЕРЕТЕ СЕ ЧЕ СТЕ ФИНАЛИЗИРАЛИ РЕЗЕРВЗЦИЯ , СЛЕД КАТО ВИ ИЗЛЕЗЕ НАДПИС  С ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС ДЕН И ЧАС! Препоръчително  е да правите Вашата резервация от  мобилен или стационарен компютър, За  въпроси и допълнитела информация относно  резервацията или подробности не описани за   протичането на фотосесията  0895 755 322.

3.Ваучерът важи за фотосесия на семейство, до   2 възрастни и 3 деца . модна, индивидуална или на деца и бебета от препорачителни  3-4-месеца (БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ВЪВ ВЪЗРАСТА МАЛКИ И ГОЛЕМИ   ) , като включва снимки с детски аксесоари и семейни снимки с родителите индивидуални и  по Ваше желание.

4.Фотосесията е студийна, с продължителност 30-40 минути и включва 160-180 кадъра, смяна на 3 тоалета от личния Ви гардероб, различни фонове и визии. Получавате  в допълнение  ФОТОКНИГА   С РАЗМЕР 16/21 с твърди корици и страници и поместени 30 броя снимки  избрани от  Вас.

 ИЗБИРАТЕ   30  БРОЯ СНИМКИ за ФОТОКИГА ОТ  ФОТОСЕСИЯТА, ФАЙЛОВЕТЕ   СЕ ИЗПРАЩАТ  НА  ПОСОЧЕНИЯ ПО-ГОРЕ   МЕЙЛ И СЛЕД  КАТО ФОТО-КНИГАТА Е ГОТОВА ПОЛУЧАВАТЕ УВЕДОМЛЕНИЕ НА  ИМЕЙЛ ЗА ДА ПОТВЪРДИТЕ АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА  СЛЕД КОЕТО  , ВИ  СЕ  ДОСТАВЯ С КУРИЕР (доставката на  готова книга или снимки  се заплаща в рамките на 5 до 6 лв.) ( ФОТОКНОГАТА СЛЕД ФОТОСЕСИЯТА СЕ ИЗРАБОТВА ЗА ОКОЛО 25 - 30   РАБОТНИ ДНИ  или по дълъг период според натовареността на сезона , но не повече от 50 работни  дни,АКО ИМА ЗАБАВЯНЕ  или не сте получили книгата си се свържете с нас !) 

5.ВСИЧКИ Кадри от фотосесията  Ви ги предоставяме веднага след фотосесията на ВАШ  цифров носител, или  допулнителна  услуга на цена от 5 лв архивиране и изпращане на посочен от вас мейл!

6. Поради непредвидената обстановка в страната. а имате резервиран час за фотосесия и възникне непредвидена причина за не възможост да осъществиме фотосесията, моля свържете се с нас! В случай за резервиран час и не присъствие от ваша страна., ваучера се счита за използван!

Вход