ЗАБАВНА КАРИКАТУРА ПО ЗАДАДЕНА ТЕМА С 25% ОТСТЪПКА валидност на ползване до 31.10.21 г.


Цена: 59.99 лв.
Регулярна цена:   79.99лв.
Отстъпка:   25.00%
Спестяваш:   20.00лв.

Офертата изтича след:

фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели


 

 

 

 

КАРИКАТУРА ИЛИ ШАРЖ ПО ЗАДАДЕН ОТ ВАШ СЮЖЕТ. ЕДИН УНИКАЛЕН НАЧИН ДА ИЗНЕНАДАТЕ  ПРИЯТЕЛИ И ЛЮБИМИ  ПО НЕЗАБРАВИМ И ОРИГИНАЛЕН  НАЧИН .

Изненадайте вашите приятели или близки с тематична карикатура! Изпратете снимка на едно или повече лица, опишете подробно детайлите, които желаете да бъдат изобразени, и до 3-4 дни ще получите готовия продукт от Caricaturezone!

 • След издаване на ваучер е необходимо да изпратите на: bobby_art@abv.bg, следната информация:
  - Прикачен файл със снимка на лицето (лицата);
  - По желание текст или лого;
 • - 20/30  принтирано в рамка изображение на карикатурата
  - Описание на идеята, хоби на лицето, професия, любими занимания, семейния автомобил или други детайли;
  - Номер на ваучер, имена, телефон за връзка и адрес за доставка (личен или офис на Еконт или Спиди), или ако предпочитате вземане на място.
 • Поръчката се изпълнява за 3-4 работни дни след коректно подадена заявка.
 • Доставката е за сметка на клиента с куриерска фирма Еконт или Спиди, според тарифите на куриера - около 6 - 8лв. Извършва се до 2-3 дни след изработка на поръчката.
 • Може да вземете готовия продукт и от адрес в София: бул. Братя Бъкстон 28, фото Кодак Експрес, но само след като го уточните в заявката и с предварително обаждане на 089 6679766
 • Офертата важи само за цветни изображения.
 • По желание можете да доплатите за добавяне в творбата на изображението на известна личност по ваш избор - 15лв, към Caricaturezone.
 • По желание можете да доплатите към Caricaturezone за карикатура или шарж в по-голям размер - 10лв за 30х40см.

Валидност на ваучера  от 10.04  до 31.10.21 г


               

 

 

 

 
ПРИ ЗАЯВКА ,КЛИКНЕТЕ  ВЪРХУ БУТОНА "ГРАБНИ ВАУЧЕР"  ПОПЪЛНЕТЕ ТЕЛЕФОН И АДРЕС НА КОИТО ДА ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕН.      ЦЕНАТА   ОТ 59.99  лв. СЕ ЗАПЛАЩА НА КУРИЕРА   . АКО ИМАТЕ необходимост от  информация на телефон 0895755322. След като получите ваучера в рамките от 1 до 10  дни изпратете снимки на  желаните от вас  хора на които ще създадем карикатурата на посочения мейл. Изпращайте по възможност ясни снимки от които се ползва образа за създаване на шаржа.
 
     
 
 

           

 

 

 


Вход