ВАШИТЕ ЧЕРНО-БЕЛИ СПОМЕНИ ВЕЧЕ И В ЦВЯТ С 62% ОТСТЪПКА И ВАУЧЕР ЗА 6 БРОЯ ОЦВЕТЕНИ СНИМКИ


Цена: 29.99 лв.
Регулярна цена:   78.00лв.
Отстъпка:   62.00%
Спестяваш:   48.01лв.

Офертата изтича след:

фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели


   

 

                                                                Специално предложение от photosesia.com.

                                                                               ДАЙТЕ ЖИВОТ В ЦВЯТ

                                                                    НА СТАРИТЕ СНИМКИ ОТ МИНАЛОТО

 

                ОЦВТЕНИ СНИМКИ И ИЗКОПИРАНИ НА ХАРТИЯ СЪС 62% ОТСТЪПКА И  ЦЕНА САМО ЗА 29.99 ЛВ.

                                                                    ЗА 6 БРОЯ КОПИЯ   ВМЕСТО ЗА 78.00 ЛВ.

           ИЗПРАТЕТЕ 6 БРОЯ  ЧЕРНО БЕЛИ  СНИМКИ СКЕНИРАНИ ИЛИ ЗАСНЕТИ С ВАШИЯ ЛИЧЕН СМАРТФОН  ЗА ДА

ГИ  СЪЗДАДЕМЕ  В ЦВЕТОВЕ. ИЗНЕНАДАЙТЕ БАБА И ДЯДО КАТО ИМ ПОКАЖЕТЕ КАК СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ЦВЕТОВЕТЕ НА ТЯХНАТА СВАТБА,СНИМКИТЕ НА ВАШЕТО ДЕТСТВО В ШАРЕНИ НЮАНСИ ИЛИ КАДРИ НА ВАШЕТО  РОДНО МЯСТО В ЦВЯТ ОТ НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК..

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА  6 БРОЯ ОЦВЕТЕНИ  СНИМКИ ,ПОЛУЧАВАТЕ  НА ИМЕЙЛ И ИЗКОПИРАНИ НА ХАРТИЯ  ВЪВ ФОРМАТ  

10/15,  КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ  НА ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС. . ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА  ОЦВЕТЯВАНЕ, КОПИРАНЕ НА 6 БРОЯ СНИМКИ И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕРСКИ ДОСТАВЧИК.

СТОЙНОСТТА НА ВАУЧЕРА ВКЛЮЧВА ТЕХНОЛОГИЯ НА ОЦВЕТЯВАНЕТО НА СНИМКИТЕ ,ИЗКОПИРВАНЕ И ДВЕ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА  САМИЯ ВАУЧЕР И НА ВЕЧЕ ГОТОВИТЕ ЦВЕТНИ И ИЗРАБОТЕНИ  СНИМКИ ДО ВАШИЯ АДРЕС.


1. ВАУЧЕРА  МОЖЕ ДА  ИЗПОЛЗВАТЕ   от 20.04.2021г. до 30.05.2021г.

2.СЛЕД КАТО ЗАЯВИТЕ ВАУЧЕРА И ГО ПОЛУЧИТЕ  ПОЛУЧИТЕ ( ДОСТАВКАТА НА ВАУЧЕРА СЕ ИЗВЪРШВА ПОСРЕДСТВОМ КУРИЕР И В ЦЕНТА Е ВКЛЮЧЕНА ДОСТАВКАТА , ЕДИНСТВЕНО СЕ ЗАПЛАЩА СТОЙНОСТА НА УСЛУГАТА.

3.КОГАТО ВАУЧЕРА Е ПРЕД ВАС Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПРАТИТЕ ВАШИТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ФАЙЛОВЕ СНИМКИ (СКЕНИРАНИ ИЛИ ЗАСНЕТИ С ВАШИЯ СМАРТ ФОН ОТ МАКСИМАЛНО БЛИЗКО РАЗТОЯНИЕ )  НА ИМЕЙЛ  bobby_art@abv.bg  като посочите кода на ваучера който притежавате и адрес за доставка на изкопираните оцветени копия.

4.Изработката на  снимкте е 4-5 работни дни от момента в които ги получим  след което ви изпращаме снимките в цвят на мейла от които сме получили заявката  а изкопираните копия на адреса които сте ни предоставили.

( ако желаете  вашите снимки да бъдат изкопирани  и в по голям размер опишете желанието в поръчката като разликата във формата се доплаща по ценоразпис за съответния формат)

 

телефон за допълнителна информация 0896679766

 

Вход