ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ "МОЯТ 1 -ВИ РОЖДЕН ДЕН" с 47% отстъпка (може да се ползва и за рожденици с 2 ри или 3 ти рожден-ден)


Цена: 25.99 лв.
Регулярна цена:   49.00лв.
Отстъпка:   47.00%
Спестяваш:   23.01лв.

Офертата изтича след:

фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели


ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ.Един от най-скъпите моменти  в живота  на нашите малки съкровища е  Първият Рожден Ден.

Екипът  на нашето студио ви предлага да  запечатате този  съкровен момент  в малка фотосесия 

 

 
ЗАЯВЕТЕ  ваучер за  фотосесия  МОЯТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
ЗА  25.99 ЛВ  вместо  за 49.00 ЛВ
ПОЛУЧАВАТЕ-30-до 40  ИЗОБРАЖЕНИЯ С РОДИТЕЛИТЕ И САМОСТОЯТЕЛНО НА ДЕТЕТО   
И ОТ ТЯХ  6 обработени  кадъра С ТЕМА РОЖДЕН ДЕН и ТОРТА
(ваучера може да се използва за рожденици и с 2-ри или 3 ти рожден ден)

 
 
Ваучерът включва:
- 30-40  фото изображения,общи семейни кадри и самостоятелни на детето рожденик
- Семейна детска фотосесия се прожежда в нашето студио с аксесоари  за рожден ден
- ДОПЪЛНЕНИЕ-  6  броя обработени  кадъра с тематични елементи като  надписи "честит рожден ден"  името на детето и други забавни елементи по повод рождения ден.
-фотосесията е с времетраене 10-15  минути, ако не  е налична  торта която  да носите  и фотосесията е в различен ден от датата на рождения ден ,такава се добавя като елемент в обработените кадри  или ако  е наличен макет на торта.
 
ФОТОСЕСИЯТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТУДИОТО НИ НА АДРЕС ПЛ."БЪЛГАРИЯ"1 административна сграда на НДК-12  етаж (сградата на БТВ-медия груп.  като вкода за 12 етаж е от към бул. "Витоша" и кръстовището на бул "Пенчо Славейков "
 
ПРИ ЗАЯВКА ,КЛИКНЕТЕ  ВЪРХУ БУТОНА "ГРАБНИ ВАУЧЕР"  ПОПЪЛНЕТЕ ТЕЛЕФОН И АДРЕС НА КОИТО ДА ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕН.      ЦЕНАТА   ОТ 25.99  лв. СЕ ЗАПЛАЩА НА КУРИЕРА  В ДЕНЯ НА ДОСТАВКАТА! ( доставката на ваучера е включена в цената ) ТЕЛ: 0895755322   ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ВЪПРОСИ 
  
МОЖЕТЕ ДА  РАЗГЛЕДАТЕ  ПОВЕЧЕ   СНИМКИ ОТ НАШИТЕ  СЕСИИ  НА  САЙТА  НИ  WWW.PHOTOSESIA.COM  раздел '' ДЕТСКА  ФОТОГАФИЯ"  или  на нашата фейсбукстраница  photosesia.com. ФОТОСЕСИИ МОЖЕ  ДА ЗАПИСВАТЕ В  избран от вас ден  от  11.00Ч. ДО  18 .30Ч.
AКО ВАУЧЕРА Е ЗА ПОДАРЪК ,ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ПРИ АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА ТЕКСТ ''ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР "  ИМЕТО ЗА КОГОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН! ИЗГОТВЯ СЕ СПЕЦИАЛНА ПОДАРЪЧНА БЛАНКА КОЯТО ПОДАРЯВАТЕ.. След  приключване на фотосесията , избирате от вас кадрите за обработка  и ни ги  изпращате на мейл kodak_prestige@abv.bg .в последствие ги получавате обратно  на вашия мейл!
 

 

 

 

 

 


1. ВАУЧЕРА  МОЖЕ ДА  ИЗПОЛЗВАТЕ   от 10.08..2018г. до 30.09 .2018г.

2.СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ВАУЧЕРА  е необходима  предварителна резервация поне 4-5  дни по рано за делнични дни ,a за събота или неделя   10-15  дни  РЕЗЕРВАЦИЯ МОЖЕ  ДА НАПРАВИТЕ  ОНЛАЙН  С ПОЛУЧЕНИЯ КОД ВЪВ ВАУЧЕРА  РАЗДЕЛ ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ  ВЪВЕЖДАТЕ  КОДА И РЕЗЕРВИРАТЕ  ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС  ДЕН И ЧАС. ТЕЛЕФОН ЗА  ИНФОРМАЦИЯ 089575532

След  приключване на фотосесията в рамките на 4-5  дни след изпалнението и избирате от вас 6 кадъра  за обработка  и ни ги  изпращате на мейл kodak_prestige@abv.bg . като в заглавието ан мейла пишете "Рожден Ден",в последствие ги получавате обратно  на вашия мейл!

 

2.ВСИЧКИ Кадри от фотосесията  ви ги предоставяме веднага след фотосесията на ВАШ  цифров носител.Ако не предоставите таккъв може  да се възползвате от услугата изпращане на линк със  снимките на вашия мейл  на цена от 5 лв.

 


 

Вход