СЕМЕЙНА, ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ СЪС 67% ОТСТЪПКА .Ваучера можeте да използвате до 30.06.2021 г.


Цена: 38.99 лв.
Регулярна цена:   120.00лв.
Отстъпка:   68.00%
Спестяваш:   81.01лв.

Офертата изтича след:

фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели фотосесия,фотикнига,модели


 
    
 .Photosesia.com  ,прекрасна възможност   да запазите  безгрижната усмивка на Вашето дете или  настроение на Ваши близки приятели  в Нашата фотосесия с различни тематични  фонове и аксесоари. Да съхраните  приказен спомен с любимите Ви хора или                      
НАПРАВЕТЕ ПОДАРЪК ,на Вашето семейство или близки приятели
ЗАЯВЕТЕ  ваучер  за  -студийна  ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ЗИМНА ФОТОСЕСИЯ
.
 
ЗАЯВЕТЕ  ваучер за професионална студийна  СЕМЕЙНА ЗИМНА фотосесия
 на промо цена от   38.99 ЛВ  вместо  за 129.00 ЛВ.

Поради обстановката заради COVID 19-всеки  закупен ваучер ще може да бъде използван и на по късен етап,ако ситуацията наложи отмяна или невъзможност за посещение за фотосесия след ваше уточнение по телефона!


 
 
 
 
 
 
Ваучерът включва:
- 160-180  фото изображения  три преобличания  на три тематични за сезона декора
- Студийна фотография с   аксесоари на едно  две или три   деца от едно семейство, плюс семейни снимки заедно с родителите и по отделно!
;- ако  сесията  се изпалнява като мода  за  момче или  момиче  ,условията не се променя
- Времетраенето  на фотосесията е  около 40 минути ,видеоклипът се заснема по време на фотосесията и на трите декора
- Различни фонове и визии
- Смяна на 3-преобличания за  децата  за родителите по желание( от личния ви  гардероб )
-  При използването на този ваучер  по  ваше  желание може да  се възползвате от изработка на фотокнига с 30 броя избрани
   снимки от фотосесията    срещу допълнително дошлащане от 14,99 лв.
 
ФОТОСЕСИЯТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В  СТУДИОТО ГР СОФИЯ  пл.България 1 административна сграда на НДК  етаж 12. (сградата на БТВ малкото ндк сградата от към бул Витоша и бул Пенчо Славейков.)  използват се паркингите окло НДК.
 
ПРИ ЗАЯВКА ,КЛИКНЕТЕ  ВЪРХУ БУТОНА "ГРАБНИ ВАУЧЕР"  ПОПЪЛНЕТЕ ТЕЛЕФОН И АДРЕС НА КОИТО ДА ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕН. ЦЕНАТА ОТ 38.99  лв. СЕ ЗАПЛАЩА НА КУРИЕРА  В ДЕНЯ НА ДОСТАВКАТА! ( цената на доставка е включена в цената на ваучера )   ТЕЛ: 0895755322   ЗА ВЪПРОСИ  всеки ден  от 11.00ч до 19.00ч. РЕЗЕРВАЦИЯТА НА ВАШАТА ФОТОСЕСИЯ Е ОНЛАЙН И СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ВАУЧЕРА ВЪВЕДЕТЕ КОДА В ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯТА ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ И МАРКИРАТЕ ВАШИЯ ЧАС.
  
МОЖЕТЕ ДА  РАЗГЛЕДАТЕ  ПОВЕЧЕ   СНИМКИ ОТ НАШИТЕ  СЕСИИ  НА  САЙТА  НИ  WWW.PHOTOSESIA.COM  раздел '' ДЕТСКА  ФОТОГАФИЯ"  или  на нашата фейсбукстраница  photosesia.com. ФОТОСЕСИИ МОЖЕ  ДА ЗАПИСВАТЕ В  ДНИТЕ ОТ  ПОНЕДЕЛНИК  ДО  НЕДЕЛЯ  от  10.00Ч. ДО  18 .30Ч.
AКО ВАУЧЕРА Е ЗА ПОДАРЪК ,ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ПРИ АДРЕСА ЗА ДОСТАВКА ТЕКСТ ''ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР "  ИМЕТО ЗА КОГОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН! ИЗГОТВЯ СЕ СПЕЦИАЛНА ПОДАРЪЧНА БЛАНКА КОЯТО ПОДАРЯВАТЕ.
 
 
 
2.СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ВАУЧЕРА  е необходима  предварителна резервация поне 15-20 дни по рано   НАШАТА ОНЛАЙН ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ  на  сайта , - бутон - - ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ  НА ЧАС- ,  въведете номера на вашия ваучер,маркирате  с бутон ЗАПАЗИ желания ден и час от графика,УВЕРЕТЕ СЕ ЧЕ СТЕ ФИНАЛИЗИРАЛИ РЕЗЕРВЗЦИЯ СЛЕД КАТО ВИ ИЗЛЕЗЕ НАДПИС  С ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС ДЕН И ЧАС! Препоръчително  е да правите вашата резервация от  мобилен или стационарен компютър, За  въпроси и допълнитела информация относно  резервацията и  протичането на фотосесията  0895 755 322.
 
 

1. ВАУЧЕРА  МОЖЕ ДА  ИЗПОЛЗВАТЕ от 10.04.2020 г. до 30.05.2021г.

ВСИЧКИ Кадри от фотосесията  ви ги предоставяме веднага след фотосесията на ВАШ  цифров носител, или  ако  не носите  такъв, допълнителна  услуга на цена от 5 лв архивиране и изпращане на посочен от вас мейл!

 Поради непредвидената обстановка в страната. а имате резервиран час за фотосесия и възникне непредвидена причина за не възможост да осъществиме фотосесията, моля свържете се с нас! В случай за резервиран час и не присъствие от ваша страна., ваучера се счита за използван!

Вход